Salaojitus

Salaojitus Ähtärin seudulla

Maanrakennus Viinikan Kone Oy toteuttaa salaojitukset nopein kääntein. Kaivamme uudet salaojat uudisrakentajille sekä teemme salaojien saneeraustyöt asiakkaan tarpeen mukaan. Toteutamme salaojituksia Ähtärissä ja lähikunnissa, kuten Ähtärissä, Virroilla, Alavudella, Kuortaneella, Soinissa, Saarijärvellä, Multialla ja Keuruulla. Pyydä tarjous kohteestasi!

Miten tilaat salaojat pihaasi? Soita numeroon:   0400 616 324 tai lähteä viestiä.

Miten tilaat salaojat pihaasi?

Soita numeroon:   0400 616 324
tai lähteä viestiä.

Hyvä salaojitus kannattelee pitkälle

Salaojat ovat huomaamattomia toimiessaan, mutta kalliita päästessään toimimattomana aiheuttamaan vahinkoa perustuksiin ja rakenteisiin. Toimimaton salaoja on kiinteistön omistajan hiljainen painajainen. Tukkeutunut salaojaputki, vääränlaisten maa-ainesten käyttö ja kaivuusyvyys ja sadevesijärjestelmän liittäminen salaojiin ovat yleisimpiä syitä sille miksi perustukset imevät kosteutta.

Hyvä salaojitus tekee tehtävänsä, eli auttaa pitämään perustukset kuivina. Oikeanlaisten maa-ainesten käyttö, kestävät salaojaputket, oikea kaivuusyvyys anturien alapuolelle ja pintavesien ohjaus rakennuksesta poispäin ovat hyvin tehdyn salaojan merkkejä. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää kustannuksista ja aikatauluista!

Samalla kertaa muut kaivuutyöt?

Toteutamme mielellämme myös kunnallistekniset kaivuut samalla kertaa. Pyrimme pitämään kaivuutöitä tehdessämme ympäristön mahdollisimman siistinä. Kun tontilla ahkeroi kaivuri, kannattaa sitä hyödyntää samalla muuhunkin kaivuutöihin. Näin urakkahintaa voidaan kevennellä sekä vältytään tontin isommalta myllerrykseltä.